Webdesign Blog

5 ingyenes menedzser eszköz

Amiket ma is használhatsz, Dec 8, 2019
manager

Google Wisdom

A Google nagyjából mindent tud, beleértve azt is, hogyan lehetsz jó menedzser. A Google munkablog útmutatókat, esettanulmányokat és eszközöket ad otthonra, amelyek megkönnyítik a vezetők életét. A menedzser visszajelzése, 1:1 értekezlet napirendsablonja, karrier-beszélgetési munkalap és az új menedzserképzési tananyagok csupán néhány példa a rendelkezésre álló lehetőségekre.

Projektmenedzsment eszközök

Az online projektmenedzsment eszközök kissé hasonlítanak a digitális személyes asszisztenshez. Segíthetnek a mérföldkövek nyomon követésében, a fájlok megosztásában és a csevegéssel vagy üzenőfalakon keresztül a csapattal történő kommunikációban. Nem hiányoznak az online projektmenedzsment eszközök, és ezek közül sok ingyenes az induláshoz. Például az Airbnb és az Apple kedveli a Freedcamp programot, és a korlátlan felhasználást, projektet és tárolást kínál ingyenesen. Az Asana egy másik platform, amely alapvető projektkövető eszközöket kínál akár 15 csapattag számára ingyen.

Jelenléti követők

Ha a csapattal tartja a kapcsolatot, akkor az sok időt nem pazarol el. Online eszközök segíthetnek abban, hogy kezelik-e a szolgáltatóipar ütemezését, szükség van-e egy egyszerű módszerre az ünnepi és a betegnapok követésére a kilenc fesztiválra, vagy koordinálják az ügyeleti vagy sürgősségi személyzet ütemezését. A kisvállalkozások műszakaidő-ütemezéseinek kezelésére a legjobb, például amikor dolgozom, ez lehetővé teszi az alkalmazottak számára a rendelkezésre állás megadását, a csereütemezéseket és a munkaidő nyomon követését. A részvétel követése érdekében a Microsoft Office sablonokat kínál, amelyeket letölthet, és igényei szerint módosíthat. Ha olyan eszközt keres, amely lehetővé teszi a csapat tagjai számára a be- és kijelentkezést, vagy egyszerű módszert kínál a számlázható órák nyomon követésére, akkor próbálja ki a Jibble.io alkalmazást. A Jibble szokásos szolgáltatásai korlátlan számú felhasználó számára ingyenesek (kiegészítő lehetőségek, például egy szelfi bejelentkezés és a GPS helymeghatározása segítik a személyzet becsületességét).

Csevegőplatformok

Lehet, hogy már van egy belső csapat csevegőplatformja, amely segít az e-mailek csökkentésében, de érdemes megnézni az ott működő erősebb platformokat, amelyek szintén segítenek a szervezésben, a korábbi beszélgetések egyszerű keresésében és az irodában való részvétel elősegítésében. Például a Slack segít nyomon követni a beszélgetéseket és a döntéseket (az összes csevegés kereshető), megkönnyítve az olyan megoldásokkal kapcsolatos problémák elhárítását, amelyek rejtve lehetnek valaki beérkező leveleiben. Csatornakat hozhat létre mindentől kezdve, az ebéd-ajánlásoktól a szociális bizottsági frissítésekig, és akár ingyenes alkalmazásokat is integrálhat, hogy napi tippeket, emlékeztetőket és még sok minden mást biztosítson.

Tanfolyamok és osztályok

Az új és tapasztalt vezetők is profitálhatnak az ingyenes online tanfolyamokból. Az Edx.org például ingyenes tanfolyamokat kínál olyan neves egyetemeken, mint a Harvard, a Cornell és a Torontói Egyetem. Kezdje az alapkezeléssel foglalkozó emberek vezetésével vagy magas szintű vezeto csapatokkal. Új ötleteket keres a csapat inspirálására? Nézze meg azokat a tanfolyamokat, mint például a Munka boldogságának alapjai vagy a Csapatmunka és Együttműködés. Ezek az osztályok nemcsak a menedzsment karbantartásának elősegítésében segítenek, hanem abban is segítenek, hogy karrierfejlesztést biztosítsanak a többi csapatnak. Végül is: minél többet megtanulsz, annál több bölcsességet továbbadhat nekik.

Mi a karketing?

Boldog Karácsonyt!

Boldog Új Évet, Dec 24, 2019
manager

Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.


Foglalj szállást az ünnepekre:

szállás siófok

Népszerű PostokKövess engem

.