webdesign
webdesign
webdesign
Kezdőlap Bemutatkozom Kapcsolat Munkáim Újságcikk Kérdések Igényesség Specialitásom Hálózatok

:: Kezdőlap

:: Bemutatkozom

:: Kapcsolat

:: Munkáim

:: Újságcikk

:: Kérdések

:: Igényesség

:: Specialitásom

:: Hálózatok

Cudi webdesign akció

pénz

tenger


wi-fi hálózat

webdesign

Vezeték nélküli hálózatok


Vezeték nélküli WLAN hálózatok kialakítása XDSL internettel. Fix ip címek beállítása, szűrés ip címekre, szűrés MAC címekre, titkosított adatkommunikáció, jelszavas hálózatba történő beléptetés, adási tartomány beállítása, otthoni hálózat szoftveres védelme.

Rendszergazda


Rendszergazda felügyelet, telepítés, és beállítások.

A Wi-Fi-ről


Ha több számítógéppel dolgozunk, esetleg Wi-Fi-képes PDA-val is rendelkezünk és ezeket az eszközöket hálózatba szerenénk kapcsolni, gyors és kényelmes megoldást jelent a vezetéknélküli hálózat felállítása - akár otthonra, akár a munkahelyünkön.

A Wi-Fi segítségével képesek vagyunk egymást fizikailag nem "látó" készülékek között is kapcsolatot teremteni, mivel a rádióhullámok áthatolnak a szilárd anyagokon is, bár ekkor erősségük, hatótávolságuk jócskán lecsökkenhet. A működési elv nagyban hasonlít a GSM-hálózatokéhoz, de a WLAN esetében nem csak a vevő, hanem a jeladó készüléket is mi üzemeltetjük. Vezetéknélküli hálózat esetében nincs szükségünk kábelekre, készülékeink hatósugarán belül bárhol kapcsolatot létesíthetünk más eszközökkel, kompromisszumot pedig igazán nem kell kötnünk Wi-Fi hálózat használata esetén a vezetékes hálózatokhoz képest, kizárólag a maximum átviteli sebességet tekintve.