webdesign
webdesign
webdesign
Kezdőlap  Bemutatkozom  Kapcsolat  Munkáim  Újságcikk  Kérdések  Igényesség  Specialitásom  Hálózatok

Cudi webdesign akció

Hamburger menü

Fiók regisztrálása

Hosszú Scroll

Kártya elrendezések

Hero képek

Betöltő animációk

Rejtett navimációs menük

Lebegő animációk

Galériák és diavetítések

Mozgó animációk

Görgetés

Háttér animáció


Milyen Web Design Trendek
lesznek 2018-ban?


webdesign
webdesign 10. Web Design Trend 2018-ra


1. A vége a hagyományos web designak

A koncepció mint a web design a hagyományos értelemben elhalványul. Eric Meyer azt egy nemrégiben Offscreen magazinban azt mondta hogy ő nem egy web designer, hanem egy élmény tervező. A hagyományos web design a formatervezés szerepének szánták, az hogy néz ki a közönség határozza meg. Web design több. Ez átalakult valami nagyobbá. Web tervezők nem csak a gyönyörű weboldalakat terveznek. Inkább meg kell keresni a tapasztalt felhasználókat és a történeteiket.

2. Társalgási UI

2016 óta egy nagy év társalgási interfészeké. Vagy ahogy Chris Messina, az alapító a hashtag és a korábbi Google-kijelentette: "2016 lesz az az év társalgási kereskedelme." Chris szerepel ebben a cikkben, hogy az emberek majd együtt lesznek, cégek, szolgáltatások, chat, üzenetek, és egyéb természetes nyelvi interfészek. Mint az üzenetküldő platformok (Slack, Facebook Messenger, vagy a WeChat) és a társadalmi hálózatok és alkalmazások letöltése cégek kezdenek gondolkodni a módjáról hogyan használják ezt a változást. Ezért ezek a társalgási felhasználói felületek válik egyre fontosabb témává a legtöbb webes tervezők 2017-ben.

3. GIF és egyéb animációk

Sok weboldal és alkalmazás használ animációkat még egy ideig. Mi az újdonság? Az, hogy a GIF lesz a fő irányzat. Mint hamu Buffer kimondja: "A GIF-ek nagyok. És mindenhol ott vannak. " A Facebook és a Twitter-be is beépítik most, GIF is használható a web design-ban is. De így nem lehet használni őket - jól ezért felhívni a felhasználók figyelmét. GIF lehetővé teszi, hogy egy gazdagabb bemutassanak egy terméket. Megmagyarázni egy munkafolyamatot, vagy egyszerűen biztosítani egy útmutatót a felhasználók számára.

4. A következő generáció az adaptív tervezés

Az adaptív tervezések továbbra is dominálnak, mert ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a jó az UX(felhasználói élmény). CSS médialekérdezéseket hoz és növeli a honlapok rugalmasságát és lehetővé teszi számukra, hogy különböző eszközök a helyszínen használatba vegyék. 2016 Áprilisban a Google megváltoztatta a helyezést algoritmus előtérbe helyező weboldalaknak, amelyek optimalizált adatot tartalmaznak és a következő évben látni fogjuk, hogy a cégek sietve újra növelik a rangsorukat a Google -ban. Ahogy webhelyszolgáltatók el kell fogadnunk a helyzetet, bár, hogy ott nem egy kaptafára helyzet. Azt gondolom, hogy mely kevesebb lehetőség, kevésbé reagálnak nézeteit, konverziók azon honlapok megy fel.

5. Minimalista web design

Minimalizmus hozták egy teljesen új szintre 2017-ben, így ahelyett, hogy egy nagy honlap van, a felhasználók ma már megjelenítenek egy "lapot". Ezek belépési pontokként működnek több információt jelenítenek meg. Egy honlapon is, több kártya is használható, hogy vizuálisan utalnak, egy témát, és ösztönzik a felhasználókat, hogy kattintsanak rá.Tovább >>>