GDI - Global Domain International

Milyen internetes munkát ajánl a GDI?
- Otthonról, kényelmesen végezhető.
- Korrekt, megbízható, biztonságos.
- Önnek is működni fog.
- Előképzettség nélkül is könnyedén meg tudja tanulni.
- Mellékállásban, saját időbeosztásban végezhető!
- Valami kockázatmentes lehetőséget választana?
- Egyre nagyobb bevételek ugyanannyi munkával?
- Szeretné, ha a jövedelmeinek nem lenne fix felső határa?
- Nem akar tőkét, komoly induló összeget befektetni?
- Nem akar a termékekkel, postázással bajlódni?
- Nem akar vagy nem tud eladni semmit?
- Jó lenne, ha a munka javarészét automatizálni tudná?
- Globális, az egész világra kiterjedő piaca lehet.

Lehetséges, hogy te is kihagytad az Internet első hullámait? Tudod, hogy hány embernek, illetve cégnek van már saját domain neve, esetleg weblapja? Tudod, hogy hány .com végződésű weboldal van? Jelenleg körülbelül 60 millióan birtokolnak domain neveket globálisan. Szakértők szerint a következő pár esztendőben, több mint 500 MILLIÓ domain név és webhely lesz aktív évenként. Több százmillió potenciális vásárlója lehet 5-6 év alatt! Így sokak számára eggyértelmű, hogy ebben hatalmas üzleti lehetőség van. Üzleti lehetőség van benne neked is! A kérdés az, hogy felismered-e, hogy ez valóban így van. Jó helyen vagy jó időben! Két kérdést kell még feltenned magadnak az eggyik az, hogy MIÉRT, a másik a HOGYAN? A miért kérdésre magadnak kell válaszolnod, a hogyan kérdésre ez az internetes pénzkeressésel foglalkozó weboldal remélhetőleg neked is megadja a választ. Az Internet leginkább értékesíthető termékei a különböző elaktrónikus, internetes termékek, mint pl.: domain név, tárhely, e-book, azonnali letöltések, szoftverek, látogatók a weboldaladra, weboldalak,honlap sablonok... Minden, amihez azonnal hozzájuthat a vásárló.

Adj Uram, de azonnal! Domain név? Amennyiben szeretnél domain nevet vásárolni, észre fogod venni, hogy a "legjobb" domain nevek már elkeltek, .com, .hu ... végződésre. Gondolj bele, hogy mekkora látogatottsága van mondjuk a sex.com weboldalnak? Az Internetes eladások a nagy számok törvénye alapján működnek, így ez a domain név igen értékes. Nem tetszik a példa? Pl.: hitel.hu ? A lényeg, hogy bizonyos végződésre már igen sok jó domain elkelt, de nem kell elkeseredni, mindig van valamilyen megoldás. .ws ("web site") legjobb nevei még elérhetők. E domain neveket a GDI, vagyis a Global Domain International cég értékesíti szerte a világon network marketing rendszerben. Ajánlásaidért pedig jutalékot fizet neked!

Mit kapsz a pénzedért a GDI-től?
Egy domain nevet: Választható kiterjesztések:.ws .com .net .org .biz .info .mobi .name .us .in .cc .cn .bz .tv .la Egy domain név egyszerűen egy cím, az Interneten. Jobban emlékeznek rá, mint az IP cím nehéz sorozatszámára (Internet Protocol), ami által a számítógépek tudják, hogy melyik egyéni internetes oldalt lokalizálják, és hol, (pl: 208.212.155.9). De egy szöveges címet, mint pl: www.czviktor.ws, könnyebben megjegyzed és be tudsz gépelni. Mindennap 1000 .ws tartományokat jegyeznek be, választd ki hamar a sajátodat, mielőtt valaki más örökre megveszi!
100 MByte Tárhely a weblapok számára. HTML és PHP. 100 Mb tárhely elegendő arra, hogy rengeteg szöveget, dokumentumot, vagy képet feltöltsön a tárhelyére, sőt közepes méretű videók elhelyezésére is elegendő.
Szakmailag tervezett sablonokat: A WebSiteBuilder! 2.0 a weblapod számára. Szakmailag tervezett, grafikusok által tervezett sablonok. Neked adják, hogy építsék a weboldaladat. Programozó vagy bonyolult kódolás nincs, kövesd az egyszerűen használható utasításokat, hogy létrehozzanak egy dinamikus és professzionális weboldalt, egyszerűen! Gyorsan létre tudod hozni, azután változtatni is tudsz, és ha van kedved, azzal tudsz tölteni több órát, hogy létrehozod a tökéletes weboldalt magadnak. Meg tudod nézni a WebSite-odat, mielőtt láthatóvá tennéd a világnak. A hét minden napján, mind a 24 órájában hozzáférhetsz a WebSite-odhoz, és bármikor változtathatod, amilyen gyakran akarod! Szintén megtudod nézni a változásokat, mielőtt láthatóvá teszed a világ számára.
FTP kapcsolatot, hogy a kész weblapokat fel tudd tölteni a tárhelyedre.
WebMail: A WebMail-ünk megengedi neked, hogy használd a saját domain nevedet, pl: te-neved@domain.ws és hozzá tudsz férni az email-edhez bármilyen internetkapcsolatból a világban! A saját domained-hez kapsz 10 db email címet . Akár az egész családodnak készíthetsz saját e-mailt. Minden egyes email fiók 100 MByte méretű.
Email átirányítás: WebMail átirányítással az email címedre érkező leveleket továbbíthatod egy olyan létező email-re, ami Neked már van. Vagy átirányíthatod levelező programba is, (IMAP, POP, beérkező kiszolgáló: email.ws) A .ws-es email címedről hirdetheted az üzletedet, vagy a családodnak szétoszthatod.
Internetcím átirányítás: Az internetcím továbbító opció tökéletes arra, ha Neked már van egy másik weboldalad. Amikor valaki meglátogatja a weboldaladat, akkor a látogatónak automatikusan azonnal az az oldal lesz látható, amire átirányítottad.

Miért érheti ez meg neked? Nagyon kis összeggel el lehet kezdeni. Ez kb. 1.800 Ft (10$). Más üzletben jellemzően ez az összeg sokkal magasabb.Teljesen ingyen, bármiféle kockázat nélkül ki lehet próbálni 7 teljes napig!! Amennyiben tetszik befizeted a havidíjat, amennyiben nem tetszik nem. Ezzel az üzlettel, ha üzleti érdekből csatlakozol a GDI-hez, nem pedig a domain név, illetve a tárhely miatt, akkor tudnod kell, hogy ezzel az üzlettel passzív jövedelem érhető el. A GDI-vel megszerezhető jövedelem örökölhető, így ha te most kitalálsz egy domain nevet, megveszed, akár még építed is a GDI üzletedet, akkor ezt az üzletet akár örökölhetik is majd tőled. Gondolj csak bele, ha a te papádé lett volna a közelben lévő bevásárló központ földterülete, mennyit ért volna? Az édesapád vásárolta volna meg az e-bay domaint... Mivel minden az Interneten zajlik, így az adminisztrációt, az eladást programok szinte teljesen automatikusan végzik el helyettünk, így neked már nem is lesz sok dolgod. A GDI üzleti lehetősége egy tipikusan Interneten végezhető munka, egy internetes mlm cég. A GDI lényegében egy világ méretű Internetes üzleti lehetőség. Mit veszíthetsz, ha nem sikerül? 10$-t, a havidíjat + a belefektetett idődet. Viszont, ha sikerül rengeteg pénzt kereshetsz vele az interneten keresztül, szinte teljesen automatizálva. Ha csinálod és nem adod fel biztos, hogy sikeres leszel és lesz internetes bevételed, ha nem csinálod nem fogja helyetted más csinálni! Ha bármire szükséged van, illetve további információ: cz.viktor@freemail.hu skype: viktorka76
.ws honapot, vagy másmilyen honlapot akarsz? Készítek neked

7 napig teljesen ingyen kipróbálható, mit veszíthetsz? Regisztrációs segítség

Need ws domain? I'm recommend REGISZTRÁLOK


Your E-mail Address
Skype Me™!
Copyright © Designed by TemplateYes